Van werkdruk naar werkgeluk!

Bent u als werkgever op zoek naar een professionele vitaliteitscoach voor uw werknemers?

Haal het beste uit uw mensen door te investeren in hun vitaliteit. Preventief waar het kan en curatief waar het nodig is. Als master coach & counselor, gespecialiseerd in stress- en burn-out klachten, begeleid ik uw werknemers in het terugvinden van hun vitaliteit en mentale veerkracht. Het resultaat is een duurzaam inzetbare werknemer, laag ziekteverzuim en meer werkgeluk voor de hele organisatie. Laten we kennismaken!

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Een coachingstraject start met een kennismaking met uw werknemer. Tijdens dit gesprek bespreken wij zijn/haar situatie en hulpvraag. Indien gewenst kunt u als leidinggevende hier ook bij aanwezig zijn. Na het afstemmen van de coachingsdoelen en offerte, gaan we aan de slag met een combinatie van cognitieve en lichaamsgerichte technieken. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van inzichten uit de neuropsychologie. Uw werknemer krijgt reflectie- en oefenopdrachten mee, waarmee hij/zij direct aan de slag kan in de praktijk.

Het resultaat: veerkrachtige en duurzaam inzetbare medewerkers die zowel hun authenticiteit als een professionele houding ontwikkelen. 

Goed werkgeverschap is burn-out voorkomen!

Resultaten bij coaching op persoonlijke effectiviteit:

 • Effectief functioneren en communiceren:
  • Zelfbeeld: bewustwording van persoonlijke thema’s en reactiepatronen
  • Emotieregulatie: hanteren van denkpatronen, stressreacties en emoties
  • Grenzen aanvoelen en aangeven
  • Effectief communiceren door verbindende communicatie
 • Authentiek en professionele houding op de werkvloer

Resultaten bij herstel burn-out klachten en duurzaam inzetbaarheid:

 • Bewuste energiemanagement; balans inspanning/ontspanning
 • Persoonlijke effectiviteit; veerkracht en zelfvertrouwen opbouwen
 • Succesvolle werkre-integratie met Jobcrafting (huidige baan passend maken)
 • Duurzaam inzetbaarheid en plezier in je werk; terugval voorkomen
Online coaching

Mijn aanpak

In mijn ogen is mijn cliënt de deskundige van zijn of haar eigen oplossingen. Mijn begeleiding is praktisch én verdiepend. Daarom werken we op basis van praktische situaties, onderzoeken we wat de onderliggende belemmeringen zijn en hoe hij/zij hier anders mee om kan gaan. Werken aan zelfbeeld, (reactie)patronen en emotieregulatie vormen de basis voor het ontwikkelen van authenticiteit en een professionele houding. Zo verbeteren we samen de vitaliteit van uw werknemers en creëren wij meer werkgeluk voor de hele organisatie.

Bekijk deze video voor een preview.

Meer weten over de methoden waarmee ik werk?

ACT (cognitieve gedragstherapie) • Focusing (contact met innerlijke wijsheid) • EFT (traumaverwerking) • Mindfulness • Transactionele Analyse • Systemisch werk

Wilt u sparren over de situatie van een werknemer?

Heeft u het gevoel dat een collega steeds tegen dezelfde belemmeringen aan loopt of overspannen aan het raken is? Neem het voortouw en ga met uw collega in gesprek. Misschien kunnen de gratis testen Onderzoek je energiebalans of Hoe sta je in je in je werk? hem/haar meer inzicht geven in zijn/haar situatie? Op basis van deze testen bied ik de persoon een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om te sparren over zijn/haar situatie en onderzoeken wij welk type begeleiding voor hem of haar gaat werken. Laat hem/haar gerust contact opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Wilt u als werkgever, manager, leidinggevende, personeelsadviseur, arbeidsdeskundige, arbo- of bedrijfsarts met mij sparren omtrent het begeleiden van een werknemer?

Van werkdruk naar werkgeluk

Wilt u als werkgever, manager, leidinggevende, personeelsadviseur, arbeidsdeskundige, arbo- of bedrijfsarts met mij sparren omtrent het begeleiden van een werknemer?

“Mijn werkplezier is toegenomen sinds ik meer inzicht heb in mijn reactiepatronen en hoe ik verbindend kan communiceren.”

Martijn P.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?