Jennifer, 35 jaar: Coaching op persoonlijke effectiviteit en jobcraften
Ik kwam bij Stephanie met het idee dat ik toe was aan een nieuwe richting in mijn loopbaan. Door samen een analyse te maken van mijn huidige baan en hoe ik er zelf in stond, kwam ik er achter dat er nog ‘ruimte’ en mogelijkheden waren. Tevens leerde ik mijn eigen belemmerende patronen te doorbreken, waardoor ik effectiever kon doorpakken in het passender maken van mijn baan, binnen de doelstellingen van mijn organisatie. Zo stond ik weer krachtig en met voldoening in mijn werk.


Vincent, 45 jaar: Coaching op faalangst en uitstelgedrag
“Ik heb Stephanie ervaren als een erg prettig en uitnodigende persoonlijkheid die mij op mijn gemak weet te stellen en op een doortastende manier kan doorvragen. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn angsten die achter mijn hardnekkige uitstelgedrag liggen. Door praktische oefeningen en tips leerde ik, met vallen en opstaan, mijn patronen te doorbreken. De gesprekken met haar hebben me echt een stap verder geholpen.”


Marscha, student MBO, 18 jaar (training Beter omgaan met faalangst, perfectionisme en/of uitstelgedrag)
Ik wist niet wat ik van de training moest verwachten en zag er tegen op… maar deze training is een goede ervaring voor mij geweest. Ik leerde namelijk om mijn eigen gedrag en belemmerende gedachten beter te herkennen. Al snel merkte ik dat ik wel degelijk bang was en daarin vast liep.
Ik leerde dat het mij alleen maar energie kost om mij nare gevoelens en gedachten te negeren en te onderdrukken. De sleutel is om toe te geven dat je bang bent en tegelijkertijd toch door te gaan met wat je écht wilt.
Het prettige van Stephanie is dat zij niks gek vindt. Zij nam mij serieus en tegelijkertijd leerde ze mij hoe ik mijn angstige gedachten kon relativeren, aan de hand van grappige oefeningen.
Ik heb trucjes geleerd om beter om te gaan met mijn stress. Het belangrijkste is dat je er dagelijks mee gaat oefenen en je er uit haalt wat voor jou werkt.
Ik raad deze training aan voor studenten, die pas met hun opleiding zijn begonnen. Dan zullen zij er meer profijt van hebben, tijdens de rest van hun opleiding.