Anne, 43 jaar: Coaching op onzekerheid bij nieuwe baan

Stephanie heeft mij op een hele kundige, zorgvuldige wijze gecoacht. Ze beschikt over het vermogen om snel tot de kern te komen en heel goed te kunnen duiden waar het probleem ligt. Ze biedt praktische, direct toepasbare oplossingen, en kan tevens ook diepgaand zaken analyseren en zeer gerichte feedback geven. Stephanie heeft een hele warme, prettige stijl van coachen, ik kan haar van harte aanbevelen!


Mieke, 54 jaar: Coaching op preventie uitval door burn-out

Ik ben bij Stephanie terecht gekomen na een aantal jaren flinke overbelasting en risico op burn-out. De hoge eisen die ik aan mezelf stelde en een aantal ingrijpende gebeurtenissen in de privé-sfeer hebben hiertoe geleid. Ik heb mezelf beter leren kennen en waarderen en geleerd de hoge lat wat lager te mogen leggen, mijn innerlijke criticus te hanteren en meer overtuigd te zijn van mijn eigen kwaliteiten en toegevoegde waarde. De aanpak van Stephanie is aangenaam, toegankelijk en op momenten waar nodig doortastend. Zij stemt goed af op de behoeftes, maar houdt ook de rode draad (en de tijd!) in de gaten. Je moet niks, het proces wijst je vanzelf de weg.


Nathalie, 26 jaar: Coaching bij burn-out klachten en faalangst

Nadat ik weinig vooruitgang voelde in mijn burn-out klachten en faalangst bij een psycholoog, heb ik contact opgenomen met Stephanie. Gelijk in het eerste contact merkte ik zoveel betrokkenheid en aandacht. Stephanie focust op jou als persoon, luistert oprecht en personaliseert haar hulp op jou als individu. Ze gaat diep in op de wortel van het ‘probleem’ en werkt daar samen met jou doorheen.

Stephanie voelt voor mij als steun, een stok achter de deur om te blijven herstellen en groeien als persoon en geeft helderheid wanneer ik chaos ervaar. Een coach die absoluut dat beetje extra biedt!


Vincent, 45 jaar: Coaching op faalangst en uitstelgedrag

“Ik heb Stephanie ervaren als een prettige en uitnodigende persoonlijkheid die mij op mijn gemak weet te stellen en op een doortastende manier kan doorvragen. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn angsten die achter mijn hardnekkige uitstelgedrag liggen. Door praktische oefeningen en tips leerde ik, met vallen en opstaan, mijn patronen te doorbreken. De gesprekken met haar hebben me echt een stap verder geholpen.”


Jennifer, 35 jaar: Coaching op persoonlijke effectiviteit en jobcraften

Ik kwam bij Stephanie met het idee dat ik toe was aan een nieuwe richting in mijn loopbaan. Door samen een analyse te maken van mijn huidige baan en hoe ik er zelf in stond, kwam ik er achter dat er nog ‘ruimte’ en mogelijkheden waren. Tevens leerde ik mijn eigen belemmerende patronen te doorbreken, waardoor ik effectiever kon doorpakken in het passender maken van mijn baan, binnen de doelstellingen van mijn organisatie. Zo stond ik weer krachtig en met voldoening in mijn werk.


Marscha, student MBO, 18 jaar (training Beter omgaan met faalangst, perfectionisme en/of uitstelgedrag)

Ik wist niet wat ik van de training moest verwachten en zag er tegen op… maar deze training is een goede ervaring voor mij geweest. Ik leerde namelijk om mijn eigen gedrag en belemmerende gedachten beter te herkennen. Al snel merkte ik dat ik wel degelijk bang was en daarin vast liep.
Ik leerde dat het mij alleen maar energie kost om mijn nare gevoelens en gedachten te negeren en te onderdrukken. De sleutel is om toe te geven dat je bang bent en tegelijkertijd toch door te gaan met wat je écht wilt.
Het prettige van Stephanie is dat zij niks gek vindt. Zij nam mij serieus en tegelijkertijd leerde ze mij hoe ik mijn angstige gedachten kon relativeren, aan de hand van grappige oefeningen.
Ik heb trucjes geleerd om beter om te gaan met mijn stress. Het belangrijkste is dat je er dagelijks mee gaat oefenen en je er uit haalt wat voor jou werkt.
Ik raad deze training aan voor studenten, die pas met hun opleiding zijn begonnen. Dan zullen zij er zeker profijt van hebben, tijdens de rest van hun opleiding.