Podcast 20: Van overleven naar vrij leven; familietrauma doorbreken.

Martin Hendericks en stephanie de Witte

Deze aflevering gaat over hoe een counseling traject je kan helpen je vrij te maken van spanning en emoties. Ook als je gehavend uit een emotioneel onveilig nest komt!  

Hiervoor gaat counselor Stephanie de Witte  in gesprek met Martin Hendericks, een succesvolle uitvaartondernemer die met burn-out klachten bij Bloeiing aanklopte.
Tijdens zijn laatste sessie vertelde Martin hoe vrijer hij nu in zijn leven staat en dat hij zoveel meer kan genieten. Tijdens een focusing sessie kreeg hij het inzicht dat hij zijn verhaal met anderen wilde delen. Hij wilt laten zien dat je familietrauma’s kunt doorbreken en jezelf weer opnieuw kunt uitvinden via een counseling traject.

In deze aflevering van de podcast is mijn centrale vraag voor Martin: hoe heb je anders leren omgaan met oude coping mechanismen, triggers en heftige emoties?

Loop je ook tegen burn-out klachten aan en vermoed je dat onverwerkte trauma hier aan de basis ligt? Een counseling traject kan je hierbij helpen. Luister naar dit gesprek met Martin en laat je inspireren…

Een counseling-traject kan je helpen zelf meer inzicht te krijgen in de herkomst van je klachten en je leren hiermee om te gaan. Plan een gratis kennismakingsgesprek.

Of ken je iemand die baat zou hebben bij zo’n begeleidingstraject? Stuur hem of haar deze podcast door!