Als werkgever op zoek naar coaching voor werknemers?

Het nieuwe thuiswerken doet een sterk appel op de autonomie en zelfmanagement van uw medewerkers. En waar werk en privé door elkaar heen neigen te lopen, kan het voor extra spanning zorgen. Ongemerkt kunnen emoties en stress behoorlijk toenemen en achter de schermen tot serieuze spanningsklachten of burn-out leiden, met langdurig verzuim als gevolg. Bent u een werkgever die zijn werknemers wenst met plezier in hun baan te staan en duurzaam inzetbaar te blijven, óók in online tijden? Als gespecialiseerde coach en counselor begeleid ik medewerkers bij het versterken van hun persoonlijke effectiviteit en communicatievaardigheden, en bij herstel van burn-outklachten en re-integratie naar werk. Laten we kennismaken!

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

Een coachingstraject start met een kennismaking met de werknemer, waarbij wij zijn situatie en hulpvraag bespreken. Indien gewenst kan de leidinggevende hier ook bij aanwezig zijn. Na het afstemmen van de coachingsdoelen en offerte, gaan we aan de slag met een combinatie van cognitieve en lichaamsgerichte technieken; altijd verdiepend en inzichtgevend. Mijn cliënt krijgt reflectie- en oefenopdrachten mee, zodat hij/zij de nieuwe inzichten meteen kan toepassen. De begeleiding kan zowel face-to-face als online.

Resultaten bij coaching op persoonlijke effectiviteit:

Mijn aanpak

In mijn ogen is mijn cliënt de deskundige van zijn eigen oplossingen. Mijn begeleiding is praktisch én verdiepend. We werken op basis van concrete doelen en situaties, onderzoeken wat de onderliggende belemmeringen zijn en hoe je er anders mee kunt omgaan. Door het inzetten van cognitieve en lichaamsgerichte technieken help ik je uit te vinden welke alternatieve oplossingen of nieuwe benadering voor jou werken en waar je mee aan de slag kunt. We evalueren per keer en gaan telkens weer een stap verder met je ontwikkelingsdoel.

Bekijk deze video voor een preview.

Meer weten over de methoden waarmee ik werk?
ACT (cognitieve gedragstherapie) • Focusing (contact met innerlijke wijsheid) EFT (traumaverwerking) • MindfulnessTransactionele AnalyseSystemisch werk

Wilt u sparren over de situatie van een werknemer?

Heeft u het gevoel dat een collega steeds tegen dezelfde belemmeringen aan loopt of overspannen aan het raken is? Neem het voortouw en ga met uw collega in gesprek. Misschien kunnen de gratis testen Onderzoek je energiebalans of Hoe sta je in je in je werk? hem/haar meer inzicht geven in zijn/haar situatie? Op basis van deze testen bied ik de persoon een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om te sparren over zijn/haar situatie en onderzoeken wij welk type begeleiding voor hem of haar gaat werken. Laat hem/haar gerust contact opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Wilt u als werkgever, manager, leidinggevende, personeelsadviseur, arbeidsdeskundige, arbo- of bedrijfsarts met mij sparren omtrent het begeleiden van een werknemer?

“Door praktische oefeningen en goede tips leerde ik,
met vallen en opstaan, mijn patronen te doorbreken.”

Martijn P.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?