Bent u als werkgever op zoek naar een professionele vitaliteitscoach voor uw werknemers?

Haal het beste uit je mensen door te investeren in hun vitaliteit. Liever preventief, en curatief als het moet.
Als master coach & counselor, gespecialiseerd in overspanning en burn-out klachten,
begeleid ik werknemers in het terugvinden van hun vitaliteit en veerkracht.

Het resultaat is een duurzaam inzetbare werknemer die met voldoening en plezier in zijn werk staat.
Laten we kennismaken!

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

Een coachingstraject start met een kennismaking met uw werknemer, waarbij wij zijn/haar situatie en hulpvraag bespreken. Indien gewenst kan de leidinggevende hier ook bij aanwezig zijn. Na het afstemmen van de coachingsdoelen en offerte, gaan we aan de slag met een combinatie van cognitieve en lichaamsgerichte technieken en inzichten uit de neuropsychologie. Uw werknemer krijgt reflectie- en oefenopdrachten mee, zodat hij/zij de opgedane inzichten meteen kan toepassen. 
Het resultaat: veerkrachtige werknemers die zowel hun authenticiteit als een professionele houding ontwikkelen. De begeleiding kan zowel face-to-face als online.

Resultaten bij coaching op persoonlijke effectiviteit, preventie of herstel burn-out klachten:

Mijn aanpak

In mijn ogen is mijn cliënt de deskundige van zijn eigen oplossingen. Mijn begeleiding is praktisch én verdiepend. We werken op basis van concrete doelen en situaties, onderzoeken wat de onderliggende belemmeringen zijn en hoe je er anders mee kunt omgaan. Door het inzetten van cognitieve en lichaamsgerichte technieken help ik je uit te vinden welke alternatieve oplossingen of nieuwe benadering voor jou werken en waar je mee aan de slag kunt. We evalueren per keer en gaan telkens weer een stap verder met je ontwikkelingsdoel.

Bekijk deze video voor een preview.

Meer weten over de methoden waarmee ik werk?
ACT (cognitieve gedragstherapie) • Focusing (contact met innerlijke wijsheid) EFT (traumaverwerking) • MindfulnessTransactionele AnalyseSystemisch werk

Wilt u sparren over de situatie van een werknemer?

Heeft u het gevoel dat een collega steeds tegen dezelfde belemmeringen aan loopt of overspannen aan het raken is? Neem het voortouw en ga met uw collega in gesprek. Misschien kunnen de gratis testen Onderzoek je energiebalans of Hoe sta je in je in je werk? hem/haar meer inzicht geven in zijn/haar situatie? Op basis van deze testen bied ik de persoon een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om te sparren over zijn/haar situatie en onderzoeken wij welk type begeleiding voor hem of haar gaat werken. Laat hem/haar gerust contact opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Wilt u als werkgever, manager, leidinggevende, personeelsadviseur, arbeidsdeskundige, arbo- of bedrijfsarts met mij sparren omtrent het begeleiden van een werknemer?

“Door praktische oefeningen en goede tips leerde ik,
met vallen en opstaan, mijn patronen te doorbreken.”

Martijn P.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?